BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
PEKOČKO KUHA
Spoznajte unikatne kulinarične recepte, ki so nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj v pripravi in kombiniranju premišljeno izbranih sestavin.
Kuharski recepti spisani za vse kulinarične ljubitelje in gurmane! Sami preizkusite naše recepte, uživajte, okušajte, kuhajte z in za dušo!
30 minut
4 osebe
2 od 5
30 minut
POSTOPEK PRIPRAVE
1. Kumarice, kapre in šalotko narezemo na čisto majhne kvadratke in damo vsako sestavino posebej na krožnik.
2. Meso prav tako narežemo na kvadratke, približna velikost: 4 mm x 4 mm. Narezano meso oblikujemo v kovinskem modelčku in ga nato odstanimo. Na sredino dodamo rumenjak, solimo in natremo svežega popra, ščepec ali dva čilija v prahu ter dodamo sveže kalčke.
3. Zraven postrežemo domač tanek pommes frittes, ki ga naredimo tako, da krompirja ne olupimo. Narežemo ga na tanke palčke ter namočimo v vodo za 10 minut, da se znebimo škroba. Nato ga odcedimo in dobro osušimo na kuhinjski krpi. Ocvremo v belem olju. Tako pečenemu še dodatno popivnamo odvečno olje na papirnatih servietah ter solimo.
PEKOČNOST: 6
Cayenne pekoči čili | Rdeča špinačasta paprika | Ekstra deviško oljčno olje | Rdeča čebula | Česen | Jabolčni kis | Sol | Voda | Rjavi sladkor | Rdeča pesa
RECEPT PRIPRAVILA:
Domača kuharska mojstrica, tekmovalka show-a Masterschef Slovenija, usvarjalka pekočih omak in prefinjenih okusov, to in še mnogo več je Mojca Kravina. Sajenje čilijev, njihova vzgoja in uporaba znotraj nevsakdanjih receptov je njena strast.
Previdno načrtovani, izoblikovani in preverjeni recepti Mojce za vse jezike. Kuharske recepte najdene na uradni strani Pekočko Slovenija smo previdno izbrali z zagostovostjo razumljive in jasne priprave. Poskusite se tudi sami v pripravi prefinjenih kulinaričnih jedi.
Pekoče čili omake prefinjenih okusov za vse jezike, z večimi stopnjami pekočnosti zagotovijo najdeno ljubezen do manj, srednje ali hüdoubnih pekočih omak. Poskusite jih v kombinaciji z Mojčinimi recepti za popolno izkušnjo!
Zgodba tisočih okusov in harmonij, zgodba čilija v Sloveniji, njegovega sajenja, vzgoje in uporabe ... Pekočko sta Žiga in Mojca ter njune kulinarične vizije!
Automated page speed optimizations for fast site performance