BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
PEKOČKO KUHA
Spoznajte unikatne kulinarične recepte, ki so nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj v pripravi in kombiniranju premišljeno izbranih sestavin.
Kuharski recepti spisani za vse kulinarične ljubitelje in gurmane! Sami preizkusite naše recepte, uživajte, okušajte, kuhajte z in za dušo!
3 minute
4 osebe
2 od 5
25 minut
1. KUHANJE TESTENIN
2. PEKA LOSOSA
3. PRIPRAVA ČILIJA
4. SESTAVLJANJE JEDI
5. SERVIRANJE
POSTOPEK PRIPRAVE
1. V večji lonec nalijemo vodo, jo solimo, dodamo žlico olja in pristavimo na ogenj ter počakamo, da zavre. V zavreto vodo stresemo sipine testenine in jih skuhamo. Nato jih odcedimo in do hladnega speremo z mrzlo vodo, da ustavimo kuhanje.
2. Najprej segrejemo ponev. To je na tričetrt moči naše kuhalne plošče. Nato dodamo olje in takoj za tem file lososa ter ga popečemo samo na strani s kožo.
3. Čili vzdolž prerežemo, odstranimo semena in narežemo na tanke rezinice.
4. V ponev, kjer se je pekel losos, dodamo maslo in na njem segrejemo ter popečemo kuhane testenine, vložene artičoke in narezan čili. Dobro premešamo.
5. Vse skupaj damo na krožnik, dodamo listke sveže bazilike in pekočo omako Živčni Sicilijanec.
PEKOČNOST: 4
Cayenne čili | Jalapeno Numex Orange Spice čili | Paradižnik Volovsko srce | Rdeča čebula | Česen | Sol | Voda | Jabolčni kis | Bazilika | Ekstra deviško oljčno olje
RECEPT PRIPRAVILA:
Njeno poslanstvo je, da vsakemu, ki si želi spremembo na bolje, pokažen njemu prijazno pot. Njen glavni cilj je ljudi naučiti, kako nas zdrav življenjski slog lahko resnično osrečuje in naš vsakdan naredi kvalitetnejši.
Pekoče čili omake prefinjenih okusov za vse jezike, z večimi stopnjami pekočnosti zagotovijo najdeno ljubezen do manj, srednje ali hüdoubnih pekočih omak. Poskusite jih v kombinaciji z Mojčinimi recepti za popolno izkušnjo!
Zgodba tisočih okusov in harmonij, zgodba čilija v Sloveniji, njegovega sajenja, vzgoje in uporabe ... Pekočko sta Žiga in Mojca ter njune kulinarične vizije!