BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
PEKOČKO KUHA
Spoznajte unikatne kulinarične recepte, ki so nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj v pripravi in kombiniranju premišljeno izbranih sestavin.
Kuharski recepti spisani za vse kulinarične ljubitelje in gurmane! Sami preizkusite naše recepte, uživajte, okušajte, kuhajte z in za dušo!
5 minut
2 osebi
2 od 5
20 minut
1. POPEČEMO KRUH
2. PRIPRAVA GUACAMOLE
3. PRIPRAVA JAJC
4. PEKA JAJC
5. SERVIRANJE
POSTOPEK PRIPRAVE
1. Kose kruha naprej srednje popečemo.
2. Meso zrelega avokada zmečkamo z vilicami, dodamo sok limone, česen v prahu, ščepec soli, in malo popra. Guacamole nato namažemo na narezana kose kruha.
3. V posodico ubijemo jajca in jih z metlico dobro premešamo, da dobimo homogeno zmes.
4. Jajca nato vlijemo v ponev z oljem, ki je srednje temperature. Medtem, ko se pečejo jih rahlo mešamo. Pečemo jih tako dolgo, da ni več surovih delov, a vendar ne dovolj dolgo, da bi le-ta postala suha in pusta. Na koncu jajca začinimo še s poprom in soljo.
5. Kose opečenega kruha najprej namažemo z guacamole in nato dodamo pečena jajca. Po vrhu še pokapljamo z Živčnim Sicilijancem.
PEKOČNOST: 4
Cayenne pekoči čili | Paradižnik Volovsko srce | Rdeča čebula | Česen | Sol | Voda | Jabolčni kis | Sveža bazilika | Ekstra deviško oljčno olje
RECEPT PRIPRAVILA:
Študentka podjetništva v Ljubljani, kandidatka Masterchef Slovenija, kulinarična ljubiteljica.
Pekoče čili omake prefinjenih okusov za vse jezike, z večimi stopnjami pekočnosti zagotovijo najdeno ljubezen do manj, srednje ali hüdoubnih pekočih omak. Poskusite jih v kombinaciji z Mojčinimi recepti za popolno izkušnjo!
Zgodba tisočih okusov in harmonij, zgodba čilija v Sloveniji, njegovega sajenja, vzgoje in uporabe ... Pekočko sta Žiga in Mojca ter njune kulinarične vizije!