BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
PEKOČKO KUHA
Spoznajte unikatne kulinarične recepte, ki so nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj v pripravi in kombiniranju premišljeno izbranih sestavin.
Kuharski recepti spisani za vse kulinarične ljubitelje in gurmane! Sami preizkusite naše recepte, uživajte, okušajte, kuhajte z in za dušo!
5 minut
4 osebe
2 od 5
60 minut
1. PRAŽENJE ŠALOTKE IN ČESNA
2. PRIPRAVA ZELENJAVE
3. POPESTRITEV OKUSOV
4. KUHANJE AJDOVE KAŠE
POSTOPEK PRIPRAVE
1. V večji globoki posodi najprej na zmernem ognju raztopimo maslo. Dodamo sesekljano šalotko in jo prepražimo. Ko postekleni, dodamo še sesekljan česen.
2. Nato sesekljamo še svež peteršilj. Na kocke narežemo korenček in rumeno kolerabo ter sveže jurčke in lisičke. Vse to dodamo v lonec.
3. Zelenjavo dobro prepražimo in začinimo s soljo, čilijem, kurkumo, mleto kumino in ingverjem. Če želimo, lahko dodamo nekaj žlic sojine omake, nato pa vse zalijemo z vodo ali že prej pripravljeno jušno osnovo.
4. V lonec dodamo še 2 lovorjeva lista in pustimo, da juha zmerno vre približno 25 minut, nato pa zraven dodamo ajdovo kašo in pustimo na zmernem vretju še 10-15 minut, da se ajdova kaša skuha.
PEKOČNOST: 6
Cayenne pekoči čili | Rdeča špinačasta paprika | Ekstra deviško oljčno olje | Rdeča čebula | Česen | Jabolčni kis | Sol | Voda | Rjavi sladkor | Rdeča pesa
RECEPT PRIPRAVILA:
Njeno poslanstvo je, da vsakemu, ki si želi spremembo na bolje, pokažen njemu prijazno pot. Njen glavni cilj je ljudi naučiti, kako nas zdrav življenjski slog lahko resnično osrečuje in naš vsakdan naredi kvalitetnejši.
Pekoče čili omake prefinjenih okusov za vse jezike, z večimi stopnjami pekočnosti zagotovijo najdeno ljubezen do manj, srednje ali hüdoubnih pekočih omak. Poskusite jih v kombinaciji z Mojčinimi recepti za popolno izkušnjo!
Zgodba tisočih okusov in harmonij, zgodba čilija v Sloveniji, njegovega sajenja, vzgoje in uporabe ... Pekočko sta Žiga in Mojca ter njune kulinarične vizije!
Automated page speed optimizations for fast site performance