BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
BREZPLAČNA POŠTNINA nad 40 EUR!
Hitra in varna dostava!
Preprosto nakupovanje, drznost okusa!
PEKOČKO KUHA
Spoznajte unikatne kulinarične recepte, ki so nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj v pripravi in kombiniranju premišljeno izbranih sestavin.
Kuharski recepti spisani za vse kulinarične ljubitelje in gurmane! Sami preizkusite naše recepte, uživajte, okušajte, kuhajte z in za dušo!
5 minut
4 osebe
3 od 5
25 minut
POSTOPEK PRIPRAVE
1. V osoljenem krop skuhamo špinačne rezance.
2. Račje prsi zarežemo po koži, začinimo s soljo in poprom. Fileje pečemo v segreti ponvi breza dodane maščobe. Najprej na koži, potem še obrnemo. Nekaj več časa namenimo strani s kožo, da ta postane lepo hrustljava. Fileje odstranimo iz ponve.
3. Kuhane testenine dodamo v ponev, kjer se je nabrala račja mast, dobro premešamo in dodamo po okusu pekočo omako Zakajeni kavbojc.
4. Na krožnik dodamo še na koščke narezano svežo hruško.
PEKOČNOST: 4
Cayenne pekoči čili | Paradižnik Volovsko srce | Rdeča čebula | Česen | Sol | Voda | Jabolčni kis | Sveža bazilika | Ekstra deviško oljčno olje
RECEPT PRIPRAVILA:
Njeno poslanstvo je, da vsakemu, ki si želi spremembo na bolje, pokažen njemu prijazno pot. Njen glavni cilj je ljudi naučiti, kako nas zdrav življenjski slog lahko resnično osrečuje in naš vsakdan naredi kvalitetnejši.
Pekoče čili omake prefinjenih okusov za vse jezike, z večimi stopnjami pekočnosti zagotovijo najdeno ljubezen do manj, srednje ali hüdoubnih pekočih omak. Poskusite jih v kombinaciji z Mojčinimi recepti za popolno izkušnjo!
Zgodba tisočih okusov in harmonij, zgodba čilija v Sloveniji, njegovega sajenja, vzgoje in uporabe ... Pekočko sta Žiga in Mojca ter njune kulinarične vizije!
Automated page speed optimizations for fast site performance