fbpx

Pekoča omaka Pekočko Bolečko

10,00 

Ektremno pekoča čili omaka, na osnovi dveh izmed najbolj pekočih čilijev na svetu, to sta Carolina Reaper čili in Trinidad Moruga Scorpion Yellow čili. Okus po dimu in šoti mu dodata viski in kurmuma. Da bi arome zaokrožili, smo dodali datlje in med.

Slovenski ročno obrani čiliji iz popolnoma naravne pridelave.

BREZ UMETNIH KONZERVANSOV IN OJAČEVALCEV OKUSA!

ROČNO OBRANI ČILI DOMAČE PRIDELAVE

V SODELOVANJU Z VRTNARIJO BENSA

PRIDELANO V SLOVENIJI

PEKOČKO TEHNIKE PRIDELAVE

BREZ UMETNIH KONZERVANSOV IN OJAČEVALCEV OKUSA

SLOVENSKA NARAVNA PRIDELAVA

VEČKRAT SVETOVNO NAGRAJENI

DRZNOST OKUSA, KI ODMEVA!

Opis

Pekoča omaka Bolečko 9/10

Ektremno pekoča čili omaka, na osnovi dveh izmed najbolj pekočih čilijev na svetu, to sta Carolina Reaper čili in Trinidad Moruga Scorpion Yellow čili. Okus po dimu in šoti mu dodata viski in kurmuma. Da bi arome zaokrožili, smo dodali datlje in med.

Bolečko je lahko zate samo, če si “svinjsko” pogumen in ga zato lahko ”rukneš” na vse možne jedi tega sveta. Če mu prideta težit Sicilijanec in Balkanc, ju “nalama” z eno roko.

Slovenski ročno obrani čiliji iz popolnoma naravne pridelave.

BREZ UMETNIH KONZERVANSOV IN OJAČEVALCEV OKUSA!

Specifikacije

Teža 0,175 kg
Sestavine

Trinidad Moruga Scorpion Yellow čili, Carolina Reaper čili, Kurkuma, Datlji, Laphroaig viski, Voda, Sol, Jabolčni kis, Datlji, Madagaskarjev divji poper

Pekočnost

9/10

Količina

42 ml

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pekočkova lestvica pogumnih

Pekočnost 2 in 3

Pekočnost 4 do 6

Pekočnost 7

Pekočnost 8 do 10

KOŠARICA 0

Login

Create an account

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.